اجاره دستگاه اکسیژن ساز در تهران و کرج
یکی از مهمترین اقداماتی که افراد درگیر بیماری ریوی و تنفسی باید انجام دهند، اجاره دستگاه اکسیژن ساز در منزل است. اصولا با توجه به اینکه بیماری های ریوی بعد از مدتی بهبود مییابند، منطقی و اقتصادی است که این دستگاه را اجاره کنید. استفاده از دستگاه اکسیژن ساز به صورت مداوم انجام نمیشود و ممکن است با پیشرفت بیماری مدل های آن تغییر پیدا کند بنابراین، خرید آنها مقرون به صرفه نیست و اجاره دستگاه اکسیژن ساز به صرفه تر خواهد بود.
اگر نیاز به اجاره دستگاه اکسیژن ساز دارید، مجموعه پرستارجو میتواند به شما کمک کند تا بهترین دستگاه را با قیمت مناسب به صورت شبانه روزی، هفتگی و ماهانه اجاره کنید.
مزایا دستگاه اکسیژن ساز اجاره ای
اجاره دستگاه اکسیژن ساز دارای فواید متعددی است که در ادامه به بررسی آن میپردازیم:
- تامین اکسیژن مرطوب و خشک مورد نیاز بدن
- قیمت مناسب تر از خرید دستگاه
- شفاف شدن پوست
- ترمیم ریه برای افراد سیگاری
- افزایش عمر و بهبود حافظه
- خون رسانی به تمام سلول ها و بافت های بدن
- بهبود عملکرد مغز
- کاهش بیماری های قلبی و عروقی
- کاملا بهداشتی
اجاره اکسیژن ساز خانگی
قبل از اجاره اکسیژن ساز خانگی بهتر است موارد زیر را بررسی کنید:
- دستگاهی مناسب است که میزان خلوص اکسیژن آن بین 93 تا 95 درصد باشد. اگر کمتر از این میزان باشد، احتمال ایجاد تنگی نفس میباشد.
- دستگاهی را انتخاب کنید که صدای کمپرسور آن زیر 40 دسی بل باشد.
- داشتن سیستم هشدار در هنگام کم شدن خلوص اکسیژن بسیار مهم است.
- امکان مرجوع کردن دستگاه اکسیژن ساز به دلیل کیفیت پایین وجود داشته باشد.
- میزان مصرف انرژی آن باید در سطح A باشد.
- قابلیت نبولایز برای مصرف داروهای استنشاقی بسیار کمک کننده است.
اجزا و قطعات دستگاه اکسیژن ساز
-
فیلترهای ورودی و خروجی
این قطعه وظیفه دارد قبل از ورود هوا به دستگاه، غربال لازم را انجام دهد و تمامی گرد و غبارها را بگیرد. این قطعه باید هفته ای دو بار در صورت نیاز تعویض یا تمیز شود.
-
نازل اکسیژن
نازل اکسیژن لوله باریکی است که اکسیژن فشرده شده به آن وارد میشود و بعد به دو شاخه تقسیم شده و وارد دهان و بینی فرد بیمار میشود.
-
سیلندرهای زئولوئیت
این سیلندرها وظیفه تولید اکسیژن خالص را دارند و نیتروژن و آرگون موجود را جذب میکنند تا اکسیژن خالص تولید شود.
نحوه کار دستگاه اکسیژن ساز
ابتدا هوای اطراف از طریق پمپ به داخل دستگاه اکسیژن ساز وارد میشود و سپس، به کمک زئولوئیت، نیتروژن و آرگون از هوای داخل دستگاه جدا میشود و تنها اکسیژن باقی میماند. حال دستگاه اکسیژن ساز باید اکسیژن را فشرده کند و این عمل باید توسط کمپرسور انجام شود. درصد خلوص اکسیژن در دستگاه های اکسیژن ساز 94 درصد و میزان فشار آن 320 میلی متر جیوه میباشد. حال بیمار میتواند از اکسیژن خالص استفاده کند.
انواع دستگاه اکسیژن ساز کدام است؟
در این بخش شما با مدل های دستگاه اکسیژن ساز آشنا میشوید:
دستگاه اکسیژن ساز ثابت
این مدل از دستگاه اکسیژن ساز دارای 4 چرخ بوده و به راحتی جابجا میشود. بهتر است افرادی که سطح اکسیژن خیلی پایینی دارند از این دستگاه استفاده کنند. ابعاد این دستگاه کوچک بوده و فضای کمی را اشغال میکند.
دستگاه اکسیژن ساز قابل حمل
این مدل دستگاه اکسیژن ساز سبک، باتری خور و قابل جابجایی بوده و میتوانید همراه با بیمار از این دستگاه در محیط بیرون نیز استفاده کنید. اکسیژن ساز های پرتابل یا قابل حمل مناسب افرادی هستند که بیرون از خانه فعالیت میکنند و قصد جابجایی دستگاه را دارند.
دستگاه اکسیژن ساز خانگی
یکی از تجهیزات پزشکی پر مصرفی که در خانه افراد بیمار ریوی قابل مشاهده است، دستگاه اکسیژن ساز خانگی است. این دستگاه با رفتن برق قادر به کار کردن نیست و باتری ندارد. شما نمیتوانید این دستگاه را مانند مدل های پرتابل آن جابجا و حمل کنید.
برای اجاره انواع دستگاه اکسیژن ساز پرتابل، خانگی و ثابت با مجموعه پرستارجو تماس بگیرید.
پرکاربردترین دستگاه های اکسیژن ساز
دستگاه های اکسیژن ساز بر اساس لیتر در انواع 5، 8 و 10 لیتر در بازار موجود هستند و بسیار مورد استفاده قرار میگیرند. میزان لیتر دستگاه ها بر اساس میزان اکسیژن خون بیمار و نیاز او مشخص میشود برای مثال اگر سطح اکسیژن خون بیماری 90% باشد، دستگاه اکسیژن ساز 5 لیتری برای او مناسب است. همچنین بیمارانی با سطح اکسیژن خون 80%، باید از دستگاه 10 لیتری استفاده کنند.
آیا امکان اجاره شبانه روزی اکسیژن ساز وجود دارد؟
بله مجموعه پرستارجو به صورت شبانه روزی و 24 ساعته خدمات اجاره انواع تجهیزات پزشکی را به بیماران عزیز در تهران و کرج ارائه میکند. برای استعلام هزینه و قیمت اجاره دستگاه اکسیژن ساز شبانه روزی با شماره های مندرج در سایت تماس حاصل فرمایید.